range-maxillary

Transmisii live ale jocurilor echipei de handbal a USV, din Coimbra (Portugalia)

Echipa de handbal masculin a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava va participa la Campionatul European Universitar de handbal masculin, care se va desfășura la Coimbra (Portugalia), cu obiectivul de a-și apăra titlul de campioană europeană universitară, câștigat anul trecut, în Spania.

Jocurile echipei sucevene vor fi transmise live în Grădina Englezească, situată în campusul USV, și în Book Cafe (corp D). Sunt așteptați toți cei care doresc să intre în atmosfera campionatului universitar european de handbal masculin și să îi susțină pe handbaliștii suceveni.

Competiția va avea loc în perioada 12 – 20 iulie, iar delegația suceveană va fi formată din membrii echipei CSU Suceava, Baican Florin Bogdan, Bobeica Ciprian Daniel, Burlacu Gabriel Sebastian, Costea Catalin Sabin, Olariu Andrei Marius, Potera Alexandru, Polocoser Sebastian, Petrea George Alin, Sandu Mihai Marcel, Tofanel Andi, Tcaciuc Vasile Cristian, Tirzioru Adrian Stefan, antrenorii Andrian Chiruț și Iulian Andrei, precum și kinetoterapeutul echipei, Octavian Andreica.

Transmisii live ale jocurilor echipei de handbal a USV, din Coimbra (Portugalia)

În plin proces de admitere organizat de USV, parcursul echipei – emblemă a Universității din Suceava devine extrem de important, întrucât, de-a lungul ultimilor ani, jucătorii suceveni au constituit un exemplu prin capacitatea de a îmbina sportul cu activitățile academice, perseverență, fairplay, disciplină, iar meciurile de handbal găzduite la Suceava de CSU au reprezentat mereu o alternativă atractivă de petrecere a timpului liber pentru studenții USV.

Jocurile Universitare Europene de la Coimbra 2018 sunt prezentate drept cel mai important eveniment sportiv universitar al anului și cea mai mare competiție multisport organizată vreodată în Portugalia. Sunt așteptați peste 4 000 de participanți de la universitățile cu profil sportiv de vârf din Europa, care vor concura în 13 categorii de sporturi: badminton, baschet, baschet 3×3, kaiac-canoe sprint, handbal, fotbal, futsal, judo, canotaj, rugby, tenis de masă, tenis și volei.

Imagini
Transmisii live ale jocurilor echipei de handbal a USV, din Coimbra (Portugalia)
Taguri: USV handbal Coimbra
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe