range-maxillary

Un milion de lei pentru modernizarea locurilor de joacă din Suceava

Municipalitatea suceveană va investi anul acesta un milion de lei în modernizarea locurilor de joacă din oraş, suma fiind prinsă în proiectul de buget pe 2019, care urmează să fie discutat.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că principala lucrare de acest gen care se va efectua începând din această primăvară este cea de modernizare a celui mai mare spaţiu de joacă existent în oraş, în cartierul Burdujeni.

„Un proiect aşteptat de suceveni, în special de cei care au copii mici, este cel de modernizare a locurilor de joacă. Un loc de joacă mare, a cărui modernizare s-a solicitat la dezbaterea publică a bugetului din 2018, este cel de pe strada Amurgului nr. 108.

S-a făcut licitaţia, este câştigată de DFS Center Grup SRL Piteşti, pentru suma de 515.232 de lei, iar valoarea de pornire a licitaţiei a fost de 568.195 de lei, deci s-a adjudecat cu 88,39% din valoare. Anul acesta realizăm acolo un loc de joacă modern şi nu e singurul care se va face, pentru că avem mai multe asemenea amplasamente care au aprobate documentaţiile de modernizare”, a declarat edilul sucevean, care, la întocmirea proiectului de buget a prins suma de un milion de lei pentru lucrările de modernizare a spaţiilor de distracţie pentru cei mici.

Imagini
Un milion de lei pentru modernizarea locurilor de joacă din Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere