range-maxillary

Campionat național de streetball, în parcarea Iulius Mall Suceava

La finele acestei săptămâni, Suceava este gazda unui eveniment de nivel național, care se anunță a fi spectaculos nu doar pentru cei pasionați de sporturi.

Sâmbătă și duminică, pe 17 și 18 iunie, de la ora 10.00, parcarea din fața intrării principale în mall se va transforma în teren de baschet pentru competiția „Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall”, cea de-a patra etapă din circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2017. Competiția este una de amploare și îi are în prim-plan pe aproximativ 150 de tineri care iubesc sportul. Campionatul se desfășoară pe două terenuri de streetball conform standardelor olimpice, sub forma unor jocuri de baschet între echipe formate din câte trei membri, pe categorii de vârstă. Pe lângă meciurile de echipă vor fi și concursuri individuale, surprize muzicale, dar și reprezentații ale majoretelor. Cei care vor să se bucure de baschet o vor putea face în avans, de vineri dimineața, în programul zilei fiind incluse antrenamente, demonstrații și jonglerii cu aruncări la coș, concursuri pentru copii și părinți, organizate cu sprijinul clubului Castorii Suceava.

Ediția din acest an beneficiază de suportul profesioniștilor de la Sport Arena, care vor amenaja două terenuri de streetball conform standardelor olimpice, astfel încât, cei care vor juca în această etapă a campionatului național, vor beneficia de aceleași condiții ca la Olimpiada de la Tokyo.

Campionat național de streetball, în parcarea Iulius Mall Suceava

Mai mult, una din echipele care se înscriu în acest campionat are șansa de a reprezenta România la Olimpiada de la Tokyo, din 2020, streetball-ul fiind recent recunoscut drept sport olimpic.

De aici și motto-ul campionatului - „De pe stradă la Olimpiadă!”.

Surprizele pregătite de organizatori pentru acest eveniment nu se opresc aici, fiind pregătite mai multe concursuri cu premii, printre care menționăm premiul de 4000 de lei la Categoria Open Masculin, pe lângă întrecerile sportive fiind pregătite și momente artistice, cu muzică, vedete, dar și demonstrații de dans cu majorete.

Imagini
Campionat național de streetball, în parcarea Iulius Mall Suceava
Campionat național de streetball, în parcarea Iulius Mall Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe