range-maxillary

„Gaiţele” vin la Suceava cu una dintre cele mai faimoase comedii ale dramaturgiei române

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava vă invită, pe 6 martie, ora 19.00, la reprezentaţia piesei de teatru „Gaiţele”, de Al. Kiriţescu.

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane româneşti, “Gaiţele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, un text de mare forţă dramatică care degajă o energie uriaşă.

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creaţia şi palmaresul unor mari actori ai scenei şi filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut la Sala Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava într-o admirabilă distribuţie.

O satiră socială, cum însuşi autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr şi mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Un spectacol pe care nu puteţi şi nu aveţi voie să-l rataşi, care nu poate să nu provoace râsul sau, cel puţin, de la care nu poţi ieşi fără a avea cel puţin zâmbete pe buze.

Din distribuţie fac parte FLORINA CERCEL, CARMEN TĂNASE, VIRGINIA ROGIN şi CARMEN IONESCU.

În alte roluri: Ioana Farcaş, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Sebastian Bălăşoiu, Liviu Cheloiu.

„Gaiţele” vin la Suceava cu una dintre cele mai faimoase comedii ale dramaturgiei române

Regia: Mc Ranin
Regie tehnică: Mircea Macarie
Light design: Adrian Dragomir, Oana Caibăr
Sonorizare: Cătălin BuzeaRecuzită
Decor: Mc Ranin
Asistenţă regie: Cătălina Baciu
Mişcare scenică şi coregrafie: Mălina Andrei

Biletele costă 80 de lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230.523718.

Imagini
„Gaiţele” vin la Suceava cu una dintre cele mai faimoase comedii ale dramaturgiei române
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere