range-maxillary

Promoții speciale, la inaugurarea magazinului Altex din Iulius Mall Suceava, pe 17 mai

Joi, 17 mai 2018, la etajul 1 al Iulius Mall Suceava se va inaugura magazinul Altex. Marea deschidere aduce numeroase oferte speciale, cu reduceri de până la 65%, pentru stocuri limitate și multe surprize.

Magazinul Altex va ocupa o suprafață generoasă, de 1.400 mp, în care sucevenii vor descoperi oferte de deschidere la sute de produse, dar și un magazin modern, cu noutăți din categoriile smartphone, laptopuri, smart TV, entertainment și electrocasnice. Indiferent dacă sunt în căutarea unui televizor cu ecran mai mare, a unei combine frigorifice mai încăpătoare, a unui laptop sau a unui smartphone mai performant, clienții vor găsi în magazinul Altex din Iulius Mall Suceava produsul dorit, la cea mai bună ofertă.

Pe lângă diversitatea propunerilor Altex, clienții vor avea parte de soluții de finanțare de până la 36 rate fără dobândă prin cardul de credit, dar și de servicii complementare, precum „2xDiferența”, dacă găsesc produsul mai ieftin în altă parte, extra garanție sau transport până la ușa casei.

Promoții speciale, la inaugurarea magazinului Altex din Iulius Mall Suceava, pe 17 mai

Altex România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de 97 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online www.altex.ro, Altex le oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi, cei aproximativ 4.000 de angajaţi ai companiei sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.

Imagini
Promoții speciale, la inaugurarea magazinului Altex din Iulius Mall Suceava, pe 17 mai
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • Glass

  Glass

  Gen: Thriller, Groaza, Mister, Drama, SF
 • Papillon

  Papillon

  Gen: Drama, Aventura
 • Instant Family

  Instant Family

  Gen: Comedie, Drama, Familie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Vice
   30.11.-0001

   Vice

   Gen: Drama, Comedie
  • Mary Queen of Scots
   25.01.2019

   Mary Queen of Scots

   Gen: Drama
  • A Dog's Way Home
   25.01.2019

   A Dog's Way Home

   Gen: Drama, Familie
  • Destroyer
   25.01.2019

   Destroyer

   Gen: Thriller, Crima, Drama
  • Escape Room
   01.02.2019

   Escape Room

   Gen: Groaza, Thriller, Actiune
   Fii la curent cu ultimele evenimente si filme din Suceava !