range-maxillary

Serbarile Zăpezii la Vatra Dornei 2019

Ediţia 2019 a Serbărilor Zăpezii din Vatra Dornei va avea loc în perioada 14-17 februarie, cu o mulțime de invitați speciali, de la legendara trupă Iris, îndrăgita interpretă Adda, numeroși interpreți de muzică populară și trupe de dansuri folclorice.
Evenimentele sunt organizate de Primăria şi Consiliul Local Vatra Dornei, sponsorul principal fiind compania Aqua Carpatica.
Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei vor debuta cu o competiţie sportivă de tradiţie pentru acest municipiu, Cupa Dorna Medical, un concurs de schi şi snowboard organizat pe pârtia Veveriţa, care va avea loc în zilele de 14 şi 15 februarie.
Spectacolele organizate în cadrul Serbărilor Zăpezii vor vor avea loc în grădina din spatele cazinoului și vor începe de vineri, 15 februarie, la ora 19:00, cu Alexiu Valentin, Monica Şandor şi Ciro de Luca. Sâmbătă, de la 19.00, pe scenă vor urca trupele Natif şi Iris, seara fiind încheiată cu recitalul susţinut de Adda&Band şi cu un foc de artificii.
Ziua de duminică este rezervată spectacolelor de muzică populare, care vor începe de la ora 14:00 cu ansamblul „Firicel” din Vatra Dornei, Ansamblul „Plaiurile Dornelor” al Clubul Copiilor din Vatra Dornei, Laura Erhan, Pamfil Roata, Daiana Ivaşcu, Teodora Negrea, Miruna şi David Ţăran, Luca Cocinschi, Ana Maria Chilote, Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava, Oana Tomoioagă, Ansamblul “Dorna Dorului” şi Alexiu Valentin.

Serbarile Zăpezii la Vatra Dornei 2019

Imagini
Serbarile Zăpezii la Vatra Dornei 2019
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Premiere
  • Jungle Cruise

    Jungle Cruise

    Gen: Aventura, Fantezie, Comedie, Actiune
    Program cinematografe