range-maxillary

Suceava Blues Festival, prima editie online

Evenimentul "Suceava Blues Festival" - „Fani Adumitroaie”, care trebuia să aibă loc în această perioadă, chiar în centrul municipiului Suceava, nu "rupe" tradiția formată de-a lungul celor 10 ediții anterioare, dar vine în fața publicului într-o nouă variantă de prezentare.

Dragi prieteni, atmosfera acestui festival, dragostea pentru muzică, prietenia și respectul pentru Fani Adumitroaie ne-au determinat să găsim o formulă prin care tradiția să meargă mai departe”, a transmis organizatorul festivalului, Bobby Stroe.

În măsura în care virtualul poate înlocui parțial realitatea, pentru 2020 este propusă o ediție cu totul specială (10,5, pentru că 11 întreg ar fi presupus întâlnirea fizică, în fața scenei, 3 zile).

Pregătim pentru voi un montaj video, care poate semăna foarte bine cu un film sau cu un jam-session, în care regăsiți artiști pe care i-ați mai văzut aici, unii chiar la prima ediție, în 2001, cu momente acustice sau electrice, în prestații solo sau full band”, a adăugat Bobby Stroe.

Artiștii care pot fi urmăriți în evoluție, de vineri seara, de la ora 19.00, simultan pe postul de televiziune local Intermedia TV, pe paginile de Facebook dedicate Festivalului sau pe Youtube, pe canalul Suceava Blues Festival, sunt:

Vali ”SirBlues” Răcilă (Ro); Joe Rusi (No); Virgil Prispian (Ro), Cosmin Farcas(Ro), Joe Gaspar (Can) & Bogy Nagy (Ro); Alex Pattie (Ro); Aminda & Roje (Ro), Roxana Stroe & Cătălina Beta, Axis (Ro); Cyfer (Sri Lanka); / Marius Dobra Band (Au); John Montana (UK).

Suceava Blues Festival, prima editie online

Imagini
Suceava Blues Festival, prima editie online
Suceava Blues Festival, prima editie online
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere