range-maxillary

Office Shoes a deschis unicul magazin din Suceava la Iulius Mall

Portofoliul de branduri prezente în Iulius Mall Suceava a fost completat recent cu Office Shoes.

Magazinul multibrand propune încălțăminte pentru toate vârstele și preferințele, ce poartă semnătura unor mărci internaționale.

De curând, clienții Iulius Mall se pot bucura de sesiuni de shopping într-o nouă locație. Unicul magazin Office Shoes din Suceava este situat la parterul Iulius Mall și îi întâmpină cu nenumărate propuneri de pantofi, pentru întreaga familie, indiferent de stilul adoptat. În această perioadă, cumpărătorii se pot bucura de reduceri de până la 60% la articolele de sezon și nu numai.

Conceptul multibrand Office Shoes aduce mai aproape de suceveni o varietate de mărci internaționale, care reprezintă cele mai noi trenduri în materie de încălțăminte și accesorii. Converse, Lacoste, Vans, Skechers, CAT, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, New Balance, Hunter, Timberland, Rider, Ipanema, Lauren Ralph Lauren şi multe altele sunt brandurile faimoase prezente în magazinul Office Shoes din Iulius Mall, spre încântarea celor care vor să fie în pas cu modă și care pun preț pe calitatea superioară a articolelor.

Clienților le este ușor să găsească tot ceea ce își doresc la magazinul Office Shoes din Iulius Mall. Indiferent că sunt în căutarea celor mai comozi șlapi de plajă, a pantofilor și sandalelor pentru birou sau pentru ocazii speciale, a teneșilor pentru sala de sport, a bocancilor pentru drumețiile pe munte sau a espadrilelor și mocasinilor pentru plimbările lungi de vară, în noul magazin le pot alege pe toate, într-o gamă extinsă de modele în tendințe.

În România, Office Shoes deține 23 de magazine, cel mai recent inaugurat fiind în Iulius Mall Suceava.

Imagini
Office Shoes a deschis unicul magazin din Suceava la Iulius Mall
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe